Een hydromassage
Spread the love

Een hydromassage, wat is dat? Raak je slecht in slaap of slaap je slecht, ben je gestresseerd of heb je vaak plotselinge en vervelende stemmingswisselingen of een slecht humeur? Dan is een spa met een hydro-massage wellicht iets voor jou. Wat is dat zo een hydro-massage en wat zijn de belangrijkste voordelen?

Wat is een hydromassage?

Hydro-massage is een vorm van watermassage die nu ook bij ons populair wordt, en eventueel gecombineerd met lucht. Hydromassage is een algemene term voor verschillende waterbehandelingsmethoden. Naast massagetafels, douches, jacuzzi’s en bubbelbaden, worden nu ook spa’s steeds vaker uitgerust met dit massagesysteem.

Een hydromassage heeft een pijnstillend effect

Directe massage met weldadige waterstralen kan veel gezondheidsvoordelen bieden. Deze massage kan pijn en druk op spieren en gewrichten verlichten. Tijdens deze hydromassage in je (privé)spa ervaar je een staat van gewichtloosheid. Dat heeft een positieve invloed op zowel je lichamelijke als je mentale en gezondheid.Een hydromassage maakt extra gelukshormonen aan

Een hydro-massage zorgt er onder andere voor dat afvalstoffen makkelijker worden verwijderd, waardoor er sneller en beter zuurstof wordt getransporteerd. Onder invloed van hydro-massage maken we ook meer gelukshormonen en natuurlijke pijnstillers aan, vooral dopamine en endorfine. De combinatie van het verminderen van pijn met het verhogen van het verbeteren van het algemeen welzijn kan ervoor zorgen dat stress wordt verminderd en je slaap verbetert.

Verbetert je bloedcirculatie en vermindert stress

Een spa met een hydromassagesysteem is geschikt voor iedereen en voor mensen van alle leeftijden. Dat is zowel het geval voor huismoeders, als voor recreatief en top sporten. We  genieten dus allemaal van de voordelen van deze hydro-massage. Met behulp van weldadige waterstralen geniet je van een heerlijke en verkwikkende massage van nek tot schouders, benen, kuiten en voeten. Er wordt geen plaats overgeslagen. Voel je spierpijn na het sporten, of spierstijfheid door verzuring? Ook dan kan een hydromassage helpen. Het belangrijkste is dat het zorgt voor een snel spierherstel. U kunt zelf de hardheid of zachtheid van de massage bepalen. Na een verblijf in een spa uitgerust met een hydro-massagesysteem, ben je volledig ontspannen, stressvrij en pijnvrij zijn. Wat wil je nog meer?

BulgarijeDoor Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.