Gouden ringen online kopen
Spread the love

Gouden ring online kopen voor je partner, vriend of vriendin? Hou dan zeker rekening met enkele belangrijke factoren voor je een definitieve keuze maakt. Een gouden ring is toch een investering zodat je best een juiste keuze maakt. Dat is overigens ook zo bij een zilveren ring online kopen. Kies dan zeker niet hals over kop neem neem de nodige tijd om een goede keuze te maken. Je houdt best rekening met enkele belangrijke factoren om een (dure) miskoop te voorkomen. Een zilveren of gouden ring kopen doe je makkelijk online. Vergelijk online alle interessante aanbiedingen, zo kun je heel wat op je beschikbaar budget besparen. Een zilveren of gouden ring koop je makkelijk online. Je maakt dan rustig je keuze van thuis uit en wordt daarbij door niemand gestoord.

Op wat moet je zeker letten bij een gouden ring online kopen?

Let bij de keuze van een webshop als eerste op de taal, een webshop zonder Nederlandse taal optie zal zich meestal in het buitenland bevinden. Dat hoeft niet erg te zijn, maar wil je ringen van goud en zilver vanuit verre landen laten opsturen zonder garantie? Kies voor zekerheid, kies voor een webshop die in je vaderland gevestigd is.

Gouden ring online kopen: De juiste maat voor je sieraad

Of je nu een zilveren of een gouden ring online koopt, het is belangrijk dat je weet welke maat ring je nodig hebt. Als je online een ring koopt is dat makkelijk. Elke gespecialiseerde en veilige website in de verkoop van zilveren en gouden ringen beschikt over een eigen matentabel. Wanneer je al over een goed passende ring beschikt is het makkelijk om je ringmaat te bepalen. Met dan de binnendiameter van je ring zonder de rand van je ring mee te rekenen. De afstand die je meet komt overeen met je ringmaat. Ook zonder passende ring kun je makkelijk je ringmaat meten. Dat doe je met de ringmaat tool. Die vind je op iedere betrouwbare webshop die ringen online verkoopt.

Gouden ringen online kopen is goedkoper

Gouden ringen online kopen is goedkoper dan in een fysieke winkel bij ene juwelier.  Zo een fysieke winkel is een grote investering en die wordt hoe dan ook doorgerekend in de prijs van gouden ringen en andere sieraden. Een gouden en zilveren ring online kopen is niet alleen goedkoper, de kwaliteit van deze sieraden is vergelijkbaar met die van bij de juwelier, vaak zelfs beter.

Een zilveren ring online kopen

Wil je een zilveren ring online kopen? Dan hou je best rekening met enkele belangrijke factoren om een miskoop te voorkomen. Net zoals goud is ook zilver een waardevol edelmetaal. Voor sieraden zoals een zilveren ring wordt  Zilver is een edelmetaal dat voor sieraden altijd vermengd met andere metalen. Dat heeft als doel het zilver harder te maken.

Echt zilveren ringen of verzilverde ringen

Een zilveren ring met de hoogste kwaliteit zilver bevat een zilvergehalte van 92,5 procent. Daarna volgt een gehalte van 83,5 procent zilver. De meeste goedkope zilveren ringen die je online koopt hebben een dun laagje zilver over een ander materiaal. Dat zijn dan de verzilverde ringen, ook wel “Silver plating” genoemd. Zilver is vooral gevoelig voor aanslag. Regelmatig reinigen met een aangepaste zilverpoetser kan dat voorkomen.

Een gouden ring online kopen

Precies zoals zilver is ook goud een edelmetaal. Om gouden sieraden zoals ringen harder te maken wordt ook aan goud andere metalen toegevoegd. De hoogste kwaliteit goud voor ringen in Nederland en België is 18 karaats en vaak 15 karaats. Puur goud heeft 24 karaats en is zo zacht dat je er zelfs geen stenen kunt in leggen. De goedkoopste gouden ring online hebben een dun laagje goud op een kern van verschillende materialen. Goud roest niet, dus het wordt niet de “koning van metaal” genoemd.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole