De beste automatische beregening
Spread the love

Een besproeiingscomputer voor je automatisch beregeningssysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar zeker ook betaalbaar. Je computer sluit je eenvoudig aan tussen een kraan en de tuinslang. Nadat je het geschiktste schema instelde, zorgt je besproeiingscomputer ervoor dat via de tuinslang het water naar zijn eindbestemming vloeit, namelijk de sproeier of een druppelsysteem.

Automatisch beregenen met beregeningscomputer

Een besproeiingscomputer is een van de belangrijkste onderdelen van een automatisch beregeningssysteem. Die Een werkt namelijk alleen in combinatie met magneetkleppen. Deze magneetknoppen zijn computergestuurd, zodat ze op het juiste ogenblik openen en sluiten. Zo komt het water altijd daar in je tuin terecht waar het meeste water nodig is. Voor de beste werking van je beregeningsysteem koppel je de magneetkleppen aan je installatie. Door meerdere magneetkleppen aan je sluiten op een zogenoemde verdeelunit, kun je verschillende gebieden in je tuin tegelijk beregenen, elk met een ander besproeiingsschema.

De voordelen van een automatische beregening

Het automatisch beregenen heeft heel wat voordelen. Een automatisch beregeningssysteem:

  • Kan ook worden gebruikt wanneer je niet thuis bent, zoals tijdens vakanties
  • Zorgt voor minder verdamping door je tuin te beregenen voor zonsopkomst
  • Vraagt minder werk, en is dus minder tijdrovend
  • Zorgt altijd voor een mooie tuin
  • Voorkomt overbodige beregening. 

Beregeningsplan op maat

We willen de laatste jaren steeds meer en langer genieten van een mooi aangelegde tuin. Omdat je tuin er in alle seizoenen op zijn mooist zou uitzien, is een automatisch beregeningsplan op maat onmisbaar. Met zo’n beregeningsplan verloopt het tuinonderhoud makkelijker en sneller. Op die manier ben je altijd gegarandeerd van een goed werkende automatische beregening.

Automatisch beregeningssysteem kopen

Kies je ook voor een automatisch beregeningssysteem om zoveel mogelijk van je mooi onderhouden en aangelegde tuin te genieten. Breng dan zeker een bezoek aan hovenier Prinsenbeek, die weet alles over automatische beregeningssystemen voor je tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole