De beste thermosfles kiezen
Spread the love

De beste thermosfles kiezen die het best bij je past is niet zo eenvoudig dan je denkt. De beste thermosfles is namelijk voor iedereen verschillend. Veel hangt af van je gebruik van je thermosfles. Gebruik je ze dagelijks of alleen tijdens spannende wandel- of fietstochten? Thermosflessen zijn er in alle mogelijke modellen, uitvoeringen, formaten en (trendy) kleuren.

Hoe kies je de beste thermosfles, aangepast aan je leefgewoonten? 

Een goed, en zeker de beste thermosfles bewijst je vele diensten. Hij houdt zowel arme als koude dranken zo lang mogelijk warm of koud. De keuze aan thermosflessen is zo groot dat er voor iedereen en voor alle activiteiten wel een aangepaste thermosfles bestaat.

De beste thermosfles kiezen: Factoren waar je zeker rekening moet mee houden

Al heb je de keuze uit vele soorten thermosflessen, toch is het niet zo moeilijk om de beste thermosfles te vinden. Zeker niet als je met enkele belangrijke factoren rekening houdt.

De beste thermosfles kiezen die je drank lang genoeg op temperatuur houd 

De beste thermoskan is er een die je dranken zo lang mogelijk op de juiste temperatuur houdt. Niets is vervelender dan lauwe of koude koffie of thee te moeten drinken. Een thermosfles die je dranken minstens zes uur warm houdt, is handig.

Materiaal

Een goede thermosfles verliest niet te snel zijn temperatuur. De beste thermosflessen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS). Dit materiaal isoleert goed en is onderhoudsvriendelijk. De jongste tijd zijn er meer en meer thermossen uit geborsteld inox. Die zien er echt mooi uit, maar spijtig dat je er snel vuile vingerafdrukken op ziet.

Smaakvorming

Koffie of thee in een thermosfles veranderen wel eens van smaak. Spijtig genoeg is dat niet makkelijk te testen. Hou er rekening mee dat dat thermosflessen die dranken lang genoeg warm houden, ook goed hun smaak behouden.

Gebruiksvriendelijkheid

De beste thermosfles kiezen is alvast een die makkelijk opent en sluit. Hoe je dat doet, verschilt van thermos tot thermos. Je hebt de keuze tussen flessen met een draaidop of met een drukknop. Thermosflessen met een draaidop zijn de beste. Ze isoleren namelijk beter. Een drukknop is dan weer makkelijker in gebruik. Het gaat uiteindelijk om je persoonlijke keuze. Kies je voor gebruiksvriendelijkheid of voor een betere isolatie?

De beste thermosfles kiezen met de juiste inhoud 

Thermosflessen zijn er in meerdere formaten. Hoe groter de fles, hoe meer drank je kunt meenemen. Een grotere thermosfles weegt zwaarder. Kies er dus een met de juiste inhoud. Dat is er een met een inhoud die voor je juist voldoende is.

De beste thermosfles kiezen uit het juiste materiaal

Kies een thermosfles die goed in de hand ligt. Een thermosfles met een goede grip is handig. Hou er wél rekening mee dat er makkelijk vuil achter de ribbeltjes blijft hangen. Deze flessen zijn dan ook moeilijker schoon te houden.

De beste thermosfles kiezen is niet altijd de duurste

Goede thermosflessen zijn er in diverse prijscategorieën. Je hebt al een fles voor minder dan tien, terwijl de duurste flessen honderd euro en meer kosten. Bedenk dat ook hier de beste thermosflessen lang niet altijd de duurten zijn. De enorme prijsverschillen gaan niet altijd over de kwaliteit. Ook het  design, het behoud van de temperatuur en de stevigheid van de onderdelen spelen bij de prijssetting ook een belangrijke rol. Een thermosfles met een stevig handvat is alvast handig.

De beste thermosfles kiezen

De beste thermosfles kiezen doe je makkelijk online. Daar heb je de grootste keuze. Kies voor de thermosfles met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo ben je zelden bedrogen. Je kiest rustig thuis, en eens je bestelling geplaatst, krijg je je thermosfles meestal daags daarna netjes thuis geleverd. Wat wil je nog meer?

Kies uit onderstaande selectie de thermosfles het beste bij je past:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole