Een zwarte keukenkraan
Spread the love

Een zwarte kraan voor in je keuken of badkamer is nu ook bij ons populair. Wanneer je gaat voor een hele nieuwe keuken of bezig bent met alleen het sanitair kopen voorin de keuken, dan is de keukenkraan een van de accessoires in je keuken die gelijk opvallen. Bovendien worden deze kranen vaak gebruikt. Tegenwoordig kun je kiezen voor vele soorten kranen en nu is er ook de optie om te kiezen voor een zwarte keukenkraan. Deze heb je in verschillende soorten en maten en kan een unieke look geven aan je keuken thuis. Hieronder vermelden we graag waarom je juist nu moet kiezen voor deze uniek ogende kraan.

Een zwarte kraan heeft een moderne uitstraling

Nog steeds heeft bijna niemand in Nederland tegenwoordig een zwarte keukenkraan in hun huis. Wanneer je er een aanschaft voor in de keuken, dan weet je dus dat de wastafel in de keuken op gaat vallen voor iedereen die je huis bezoekt. De kraan is modern, maar past wel nog bij bijna iedere kleur die je kiest voor de rest van je keuken. De kleur past juist
goed bij de kleur grijs, of wit. Deze zie je terug bij moderne koelkasten en fornuizen. Ondanks de moderniteit is de kraan dus wel degelijk een passende keuze.

Een zwarte kraan is stijlvol en hoeft weinig onderhoud

Steeds meer mensen kiezen thuis voor een kraan met een zwarte kleur. Deze zijn natuurlijk ook van roestvrij staal gemaakt en hierdoor blijft de kraan lang zijn mooie, zwarte tint
bewaren. In de kraan zitten duurzame materialen, zoals zink en ook koper. Je weet hierdoor dat, zelfs bij vaak gebruik, de kraan een lange tijd meegaat. Door de zwarte kleur valt
een vlek op de kraan trouwens veel minder op dan wanneer je de keuze zou hebben gemaakt voor een lichte, traditionele kraan. Echt een voordeel dus. Dit type kraan is dus goede keuze voor de gebruiker die zich snel ergert aan watervlekken. Door gebruik te maken van een vochtige doek, in combinatie met de standaard schoonmaakmiddelen die je al hebt staan in de keuken, krijg je de kraan weer schoon. En zo zie je de mooie zwarte kleur, binnen enkele handelingen, weer terug.

Zwarte kraan voor in je keuken kopen 

De aanschaf van een donkere kraan kan bij veel winkels, zowel off- als online Allereerst moet je natuurlijk de kraan kopen. Dit kan online en bij de meubelzaak in de buurt.
Ook zijn er speciaalzaken om sanitair te kopen. Bij de offline optie krijg je gelijk de mogelijkheid om advies te vragen, maar ook online staat er meestal een klantenservice klaar
tegenwoordig voor directe ondersteuning via de chat. Ook kun je online de productomschrijving rustig lezen en op elk moment rondkijken. Bij een fysieke winkel zal je altijd rekening moeten houden met openingstijden. Wel kun je het product gelijk meenemen als je je keuze gemaakt hebt.

Zwarte kraan plaatsen is makkelijk

Nadat je je keuze voor een donkere of zwarte kraan hebt gemaakt, dan kun je na ontvangst direct aan de slag met de installatie ervan. Of eventueel dit laten doen door een professionele installateur. Meestal is dit laatste echter niet nodig en kun je met wat gereedschap zoals een tang, hamer en schroevendraaier de kraan gemakkelijk installeren. Er is bovendien bij iedere kraan een handige installatiegids geleverd. Zodat binnen enkele handelingen de kraan bevestigd is en je kan genieten van een stoere, zwarte kraan. De donkere kraan is simpel aan te sluiten op de bestaande wateraansluiting op bijvoorbeeld je keukenkast of de wastafel in de badkamer. Iedere extra benodigdheden, zoals de juiste slangen voor de kraan, zijn bovendien meegeleverd.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole