Shoppen en uitjes met korting
Spread the love

Shoppen en uitjes met korting is uiteraard altijd leuk. Je kent het wel, je bent lekker online aan het shoppen. Je bedenkt na een tijdje dat je alles wat je wilde hebt gevonden.

En wanneer je je aankopen wilt afrekenen schrik je van de hoge rekening.

Wat nu? Haal je spullen uit je mandje om de kosten te drukken? Of ga je op zoek naar andere manieren om geld te besparen?

Zo kun je verzendkosten besparen of online afdingen. Iedere Nederlander houdt van korting. Of je nu om een midsummer sale gaat, of een kortingscode of een nieuwe klanten korting betreft.

Hieronder verschillende opties om te shoppen met korting. 

Shoppen en uitjes met korting in Webwinkels 

Daar je in te schrijven op een nieuwsbrief, word je op de hoogte gehouden van acties bij webwinkels of andere bedrijven.

Zo koop je als eerste dat ene lekker zittende shirt of Beekse Bergen kaartje met korting scored.

Daarnaast helpen kortingscodes ook. Deze vind je bijvoorbeeld in reclames of krijgt ze toegestuurd. Omdat je een nieuwe klant bent, of juist omdat de webshop zo blij is dat je al zo lang klant bent.

Ook als je een tijdje niks bestelde krijg je soms korting om weer terug te komen bij de webshop. En je kunt ook een kortingcode ontvangen als er iets mis liep.

Nationale kortingmonitor

Volgens de Nationale kortingmonitor zijn Nederlanders echte koopjesjagers. Maar liefst 85 procent van de mannen houdt rekening met korting bij het kopen van producten.

Bij vrouwen is dit percentage met 92% nog een stuk hoger. Daarnaast zijn de 30- tot 50-jarigen zich nog bewuster van de eventuele korting dan 18- tot 30-jarigen.

In deze leeftijdscategorie houdt respectievelijk 97% en 73% rekening met de korting die ze eventueel opstrijken.

Hier spelen veel webshops dan ook op in, door leuke acties aan te bieden. Ook het versturen van kortingcodes of vouchers is een gewild fenomeen in het land. 

Kortingswebsites 

Met dit in het achterhoofd zijn ook veel kortingswebsites opgezet, zoals Uitmetkorting.nl. Op Uitmetkorting.nl vind je een breed scala aan kortingsaanbiedingen, gericht op besparen.

Je kunt bijvoorbeeld verschillende vakantieparken, dierentuinen of attractieparken verkennen en gefilterd op onderwerp doorzoeken. Per bedrijf worden de mogelijke aanbiedingen weergegeven en kun je deze direct inzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geoptimaliseerd door Optimole