De optimale voorbereiding op een beursdag
Spread the love

De optimale voorbereiding op een beursdag is nodig voor een succesvolle deelname aan een vakbeurs. Als bedrijf wil je namelijk je potentiële klanten de nodig informatie geven door goede gesprekken met hen te voeren. Maar ook met het uitdelen van geschenkjes en informatiebrochures kun je heel wat klanten voor je winnen. Uiteindelijk leidt dat tot vervolggesprekken waarmee je nieuwe opdrachten kunt binnenhalen. Om bezoekers in je beursstand te krijgen moet je stand opvallen. Dat doe je dus niet met een standaard beurswand. Je kunt beter een beurswand meenemen, bestaande uit een aluminium frame met een textieldoek.

De voordelen van een beurswand met textieldoek

Een beurswand met textieldoek heeft als grote voordeel dat die is voorzien van een opvallende afbeelding, die je speciaal voor je bedrijf hebt laten maken. Bespaar bij het maken van een textieldoek niet op het reclamebureau, want met een goed ontworpen afbeelding trek je veel meer aandacht van de beursbezoekers, met een groter aantal beurscontacten tot gevolg. EFKA is specialist op het gebied van aluminium beurswanden. Er is een grote keus aan rechte en gebogen frames in allerlei maten. De frames zijn zo geconstrueerd dat de beurswanden snel en gemakkelijk in elkaar kunnen worden gezet.

Gebogen beurswand

Als je een beursstand wilt die echt de aandacht trekt, dan kies je voor een gebogen beurswand, ofwel een curved wall. Dat frame kan worden gebruikt als achterwand van de beursstand, maar ook dienst doen als indrukwekkende scheidingswand. Om er zeker van te zijn dat de boodschap op het textieldoek goed leesbaar is, kan er worden gekozen voor een verlichte curved wall. Daarmee springt je beursstand er vergeleken met de andere beursstand echt uit. De verlichting is zo geconstrueerd dat het textieldoek egaal wordt verlicht. Elke beurswand wordt voorzien van stevige ruimtebesparende vloerplaten.

De optimale voorbereiding op een beursdag: Flexibiliteit is belangrijk

Van de investering voor een curved wall kun je ook buiten de beurs om veel plezier hebben. Deze beurswand kan namelijk uitstekend worden gebruikt in je bedrijf. Door hem in een groot kantoor te zetten zal de sfeer verbeteren en wordt de akoestiek verbeterd. De textieldoek kan voor die toepassing worden verwisseld door een afbeelding van een oerwoud. De kantoorruimte krijgt dan de uitstraling van een groene plantentuin. Een curved wall doet het ook altijd uitstekend in een showroom. Daar kan het textieldoek van een beurs mogelijk wel worden gebruikt, maar je kunt het ook vervangen door een doek met een actuele aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole