De beste reiskoffer kopen
Spread the love

De beste reiskoffer kopen is belangrijk. Dat ervaar je best wanneer je tijdens je vakantie de verkeerde reiskoffer bij je hebt. Dit leidt vaak tot vervelende problemen. Je kunt dit makkelijk voorkomen door eenvoudig de beste reiskoffer te kopen, aangepast aan je specifieke reissituatie. Het kiezen van de beste reiskoffer is niet zo eenvoudig als je zou denken. Er zijn veel opties. Voor je een definitieve beslissing neemt, vergelijk je best alle aanbiedingen. Zo kun je zelfs nog heel wat op je budget besparen.

Wat is een goede reiskoffer en waar moet je zeker op letten? 

Verlang je ook zo naar je zomervakantie? Een goede reiskoffer is onmisbaar, of je nu op citytrip gaat of voor een verre vakantiebestemming koos. De beste reiskoffer bestaat uit een stevig en toch licht materiaal en heeft de juiste afmetingen. De beste reiskoffer is ook veilig. Zo kun je al je waardevolle spullen meenemen zonder ze kwijt te spelen.

De beste reiskoffer is stevig en comfortabel 

Tijdens al je verplaatsingen krijgt je reiskoffer het zwaar te verduren.  Kies daarom voor een stevige tas uit een duurzaam materiaal.

Het beste materiaal voor de beste reiskoffer

Reiskoffers zijn er in vele materialen, elk met hun specifieke eigenschappen en zowel voor- als nadelen. De meest gebruikte materialen voor de beste reiskoffers zijn ongetwijfeld:

Reiskoffers uit ABS 

ABS is een soepel maar minder sterk en krasbestendig materiaal. Na vervorming krijgt die zijn oorspronkelijke vorm snel terug. Een reiskoffer uit ABS is zeker geen lichtgewicht

Curv reiskoffers

Zijn vooral geschikt voor diegenen die veel reizen. Deze koffers zijn stevig en krasbestendig en bieden je veel plaats. Curv bestaat uit verschillende geweven lagen polypropyleen. Een curv koffer weerstaat aan extreme temperaturen.

Polycarbonaat koffers

Polycarbonaat reiskoffers zijn opvallend licht, sterk en flexibel. Dit maakt het inpakken van je koffer makkelijker. Polycarbonaat koffers zijn vergelijkbaar met een curv koffer.  Polycarbonaat is echter minder krasvast en ook duurder. Dit materiaal is wel bestand tegen hogere temperaturen. Daardoor is hij opvallend vormvast.

De beste reiskoffer kopen uit Polypropyleen

Dit is ongetwijfeld het sterkste materiaal voor je reiskoffer Polypropyleen is het sterkste materiaal voor reiskoffers. Polypropyleen koffers zijn sterk, maar wegen ook meer .

Aluminium reiskoffers

Deze Populaire reiskoffers zijn ook geschikt diegenen die regelmatig onderweg zijn en stijlvol willen reizen. Aluminium is sterk, comfortabel en duurzaam met een luxe uitstraling. Aluminium reiskoffers zijn duurder, maar daartegenover staat een lange levensduur.

De beste reiskoffer kopen: Zachte koffers

Neem je vooral kleding mee tijdens je verplaatsingen? Kies dan een zachte koffer. Zachte reiskoffers hebben ook nog andere voordelen, zoals:

 • Wegen minder
 • Zijn soepeler en laten zich makkelijker inpakken
 • Worden vaak geopend met een rits waardoor ze een groter volume hebben
 • Zijn verdeeld in meerdere vakken en dat is handig op zaken apart op te bergen
 • Budgetvriendelijk

Harde koffers

Zijn vooral handig wanneer regelmatig kwetsbare zaken meeneemt. Andere voordelen van deze harde koffers:

 • Betere bescherming
 • Zijn waterbestendig en houden droog 
 • Vaak uitgerust met vier wielen zodat je ze makkelijker meeneemt en ze stabieler zijn
 • Bijna onbreekbaar, ze overleven de tocht op het vliegveld of in de bus dus makkelijk.
 • Duurzamer met een langere levensduur 

Waar op letten bij de beste reiskoffer kopen

Bij een goede koffer kopen moet je met enkele belangrijke factoren rekening houden om een relatief dure miskoop te voorkomen. Kies voor een reiskoffer met:

 • Het juiste formaat
 • Het juiste aantal wieltjes
 • Een goed slot
 • Opvallende kleur: die vind je makkelijk en snel herkent

Een goede reiskoffer kopen: Conclusie

De beste reiskoffer is uw betrouwbare metgezel voor al uw reizen. Beknibbel dus niet op kwaliteit. Kies daarom niet het duurste artikel, maar zeker ook niet de goedkoopste reiskoffer dis degene met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ben je aan een nieuwe of extra reiskoffer toe. Kies dan uit deze beste reiskoffers:

Reiskoffers Gabol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geoptimaliseerd door Optimole