man met tatoeages
Spread the love

Mannen met tatoeages aantrekkelijker bij vrouwen en hebben ook meer kans op seks dan mannen zonder tattoos. Vrouwen vinden mannen met tatoeages niet alleen aantrekkelijker maar ook dominant, gezond en mannelijk. Wil je meer kans op seks maar zie je op tegen het plaatsen van een tatoe? Met een nep tatoeage zie je nauwelijks verschil en die plaats je makkelijk zelf!

man met tatoeages

Een vrouw heeft het liefst dominante mannen in bed. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek georganiseerd door het gezaghebbende Jagiellonian University Medical College. Aan dit onderzoek namen 2600 vrouwen deel. Die kregen verschillende foto’s te zien van mannen met én zonder tatoeages. Iedere foto moesten ze rangschikken  volgens dominantie, aantrekkelijkheid, agressie, gezondheid en mannelijkheid.

Hoger testosterongehalte
Het gevoerde onderzoek kaderde in de categorie Personality and Individual Differences. Vrouwen beoordeelden mannen met tatoeages als dominanter, mannelijker en gezonder. Al deze kenmerken worden in verband gebracht met een hoger testosterongehalte, het mannelijke hormoon.

Geen mannen met een tatoeage voor een hechte relatie

Ook al vinden vrouwen mannen met een tatoeage aantrekkelijker en geven ze hem de voorkeur voor een seksdate, dan zien ze hem veel minder zitten voor een hechte relatie. En nog minder voor de vader van hun kinderen. Vrouwen zien mannen met tatoeages al snel een bad boy. En zo iemand zien vrouwen zeker niet zitten als hun toekomstige partner.

Ook mannen vinden vrouwen met tatoeages aantrekkelijker

Mannen met tatoeage aantrekkelijkerHet tegenovergestelde is ook waar. Mannen vinden vrouwen met tatoeages aantrekkelijker. Mannen vinden zelf ook dat andere mannen met tattoos een betere kans maken bij vrouwen. Mocht je dus vaker een onenight-stand willen dan kun je overwegen om een tattoo te laten zetten. Ben je op zoek naar relatiemateriaal dan is het juist onverstandig.

Zie je op tegen het plaatsen van een tatoe?

Dan kun je nog altijd een nep tatoe plaatsen. Die plaats je makkelijk zelf en is vaak nauwelijks te onderscheiden van een echte tatoe.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole