Droompark De Hoge Veluwe

Droompark De Hooge Veluwe: zorgeloos genieten nabij uniek natuurpark

Spread the love

Droompark De Hoge Veluwe vind je aan de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe midden een prachtig groen decor. Naast de comfortabele en stijlvolle vakantiewoningen word je er ook verwend in het sfeervolle restaurant. Het Park is uitgerust met alle mogelijke infrastructuur om van je vakantie een echte voltreffer te maken. In droompark De Hoge Veluwe verveel je je nooit. Hou je meer van een rustige vakantie? Ook dat is geen probleem. Relaxen op het terras, wandelen of fietsen langs de vele goed onderhouden routes of genieten van de vele bezienswaardigheden in de onmiddellijke omgeving van dit vakantiepark. In Droompark De Hoge Veluwe kan het allemaal.

Maak kennis met de vele troeven van vakantiepark De Hoge Veluwe.

Met dit droompark bevind je zich in een van de mooiste en groenste plekjes van Nederland. De natuur met zijn rijke fauna en flora zal je écht verbazen. De diverse Veluwse landschappen wisselen elkaar in snel tempo af. Een boeiende ontdekkingstocht door het Park brengt je langs uitgestrekte loof-, naald- en gemengde bossen, afgewisseld met heidevelden grasvlakten en stuifzandlandschappen.

Rijke fauna en flora

Al deze verschillende maar even mooie landschappen kennen een ongekende verscheidenheid aan zeldzame planten en dieren. Je maakt er zowel kennis met de prachtige parelmoervlinder als het tot het indrukwekkende edelhert, het gentiaanblauwtje en de kleine schorseneer. Het Park huisvest meer dan honderd zeldzame diersoorten uit de Rode Lijst waaronder de tapuit, de draaihals, de heikikker en de ringslang.

Lees ook: Vakantie Indonesië voor een deugddoende wintervakantie onder de zon

Droompark De Hoge Veluwe

Omringd door al dit moois ligt Droompark De Hoge Veluwe. je verblijft er in comfortabele vakantiewoningen met alle nodige voorzieningen om van een zorgeloze vakantie te genieten. Je verblijft er in je eentje of met gans je zin. Het pak is volledig uitgerust voor gezinnen met kinderen. De uitgebreide faciliteiten op droompark Hooge Veluwe maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Aan ontspanningsmogelijkheden is er zeker geen gebrek. Neem een frisse duik in het overdekte zwembad en bij zomers weer is het genieten in het buitenbad uitgerust met een complete wellness. Voor een gezellige en lekkere hap moet je niet eens het park verlaten. Lekker eten doe je in restaurant Boshuis op het parkdomein. Wil je het wat losser? Dan haal te toch een lekker patatje met iets bij in de plaatselijke snackbar.

Vakantie zoals jij het zelf wilt

In Droompark De Hoge Veluwe geniet je van een vakantie op een manier zoals jij dat zelf wilt. Je geniet er van een heerlijke hotelservice met handdoeken, een volledig keukenpakket en verwenproducten zoals een lekker geurende shampoo, lotion en conditioner. En vooral: bij aankomst zijn alle bedden zorgvuldig opgemaakt. Zelfs de BBQ staat op je te wachten zo je dat wilt.

Paradijs voor kinderen

In Droompark De Hoge Veluwe staan kinderen van alle leeftijden centraal. Terwijl mama, papa, oma en opa genieten op het gezellige terras leven de kids zich uit in de verschillende speeltuinen of op de geweldige air trampoline. Liefhebbers van voetbal of basketbal beschikken er over een complete infrastructuur en voor de overige sportievelingen is er het  multifunctionele sportveld met vele animatoren om alles in goede en veilige banen te leiden.

Dit moet je zeker ook bezoeken

Niet alleen in maar ook buiten het Droompark valt er heel wat te zien en te beleven. Het park en zijn omgeving kun je best verkennen met de fiets. En wat dacht je van een stijlvolle witte fiets die je gratis mag gebruiken. In Natuurpark De Hoge Veluwe valt er heel wat te ontdekken:

Jachthuis Sint Hubertus

Een fietstochtje op je witte fiets of een deugddoende wandeling brengt je automatisch tot bij het jachthuis van Sint- Hubert, het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller. Het jachthuis met zijn vijver en prachtige tuin zal je zeker weten te bekoren. Naast begeleide wandelingen, staan hier regelmatig ook themarondleidingen op het drukke programma.

Kröller-Müller Museum

Maakt deel uit van de meest waardevolle musea van Nederland In een van de meest. Zo vind je er de op één na grootste verzameling Van Goghs ter wereld. Deze indrukwekkende verzameling telt bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen van deze grootmeester. Daarnaast bewoner je er even goed kunstwerken van moderne meesters als Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Beeldentuin

Met bijna 200 sculpturen van bekende meesters hoort deze Beeldentuin tot de grootste van Europa. Denk hierbij aan Aristide Maillo, Jean Dubuffet, maar ook Marta Pan en Pierre Huyghe.

Zandverstuiving De Pollen 

Deze kleine zandverstuiving is een stukje ‘levend stuifzand’ waar de wind vrij spel heeft waardoor deze zandduinen ontstaan. De wind verplaatst ze zelfs, langzaam maar zeker en millimeter bij millimeter. Deze zandverstuiving vind je langs de Wildbaanweg ten zuiden van het Kröller-Müller Museum.

Wildobservatieplaats Wildbaanweg

De wildobservatieplaats kijkhut werd gebouwd bij een relatief open plek in het bos, vlak bij een van de vele poelen in dit natuurgebied waar dieren wat graag komen drinken. De kans dat je er edelherten en wilde zwijnen kunt bewonderen is opvallend groot te zien.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.